Over

Peggy-D


Na jaren voor een internationaal modebedrijf gewerkt te hebben, besefte ik hoeveel producten er wereldwijd geproduceerd worden.

Gedurende de tijd die ik in het buitenland heb gewerkt, heb ik ondervonden hoeveel kledingstukken er vervoerd moesten worden, iedere keer als we verhuisden.

Ik heb zeker mijn zegeningen geteld….en nog veel belangrijker…het heeft mij aangespoord om na te denken over een meer duurzame manier om onze mode items te laten circuleren.

Na uiteindelijk te zijn teruggekeerd  naar mijn geboortestad Rotterdam, begon ik de droom om mijn eigen Vintage bedrijfje te visualiseren.
De verkoop van een hoog segment, top kwaliteit mode artikelen.

Veel van mijn vriendinnen met een soortgelijke levenstijl hebben een uitpuilende garderobe, vol met luxe merkkleding, schoenen& accessories.
Waarvan het meeste slechts eenmaal is gedragen, sommige items nog nooit.
Het blijft daar maar, de ruimte opslokkend….en waarvoor eigenlijk?

De gedachte om mooi vervaardigde fashion items met andere modeliefhebbers te delen, heeft me nog meer vastberaden& enthousiast gemaakt om mijn droom te realiseren.

Dus dames….dit zou wel eens je gouden kans kunnen zijn om dat kostbare mode item te kunnen bemachtigen voor een redelijke prijs, zonder meteen bankroet te zijn.
En tegelijktijd kun jij je prachtige collectors item showen op het event waar je naar toe gaat, zonder iemand tegen te komen die hetzelfde draagt.

Is dat niet de ultieme wens van alle modemeisjes?

Mocht je vragen hebben, aarzel dan vooral niet om contact met me op te nemen via:
Peggy@peggy-d.com

Ik zie ernaar uit om je welkom te heten!

Pluk de dag!
Peggy- D